O aditie noua in familia de ATV-uri CFMOTO: CFORCE 1000 MV

8 November 2023
O aditie noua in familia de ATV-uri CFMOTO: CFORCE 1000 MV

CFMOTO uimeste si anul acesta publicul, dezvaluind in cadrul show-ului EICMA 2023 noi aditii in gamele sale de vehicule pe doua si patru roti. Cele doua vehicule 4x4 de teren care au captat mai ales atentia pasionatilor de off road sunt modelul UTV UForce pur electric si conceptul de ATV CFORCE 1000 MV. 

CFORCE 1000 MV reprezinta un aliat potent si de incredere pentru entuziastii distractiei prin noroi. Acest concept de ATV CFMOTO este construit special pentru cele mai noroioase trasee. Deocamdata, producatorul chinez nu a facut publice toate specificatiile. 

Alte modele prezentate de CFMOTO la cea de-a 80-a editie a salonului de la Milano, cunoscute deja in randul riderilor, sunt CFORCE 850 TOURING si CFORCE 1000 TOURING.

Alte vehicule tip ATV prezentate de CFMOTO la cea de-a 80-a editie a salonului de la Milano, cunoscute deja in randul riderilor, sunt CFORCE 850 TOURING, CFORCE 1000 TOURING si CFORCE 625 TOURING OVERLAND, plus doua ATV-uri CFMOTO pentru copii, modelul pe benzina CFMOTO CFORCE 110 si modelul electric EV110.


CFMOTO vine cu o propunere noua pe segmentul de ATV-uri sub forma modelului special conceput pentru riding prin noroi, CFORCE 1000 MV.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO si ZEEHO prezinta modele noi la show-ul EICMA 

CFMOTO va sustine o conferinta de presa marti, 7 noiembrie, la prestigiosul salon moto de la Milano, unde doreste sa-si surprinda fanii si sa cucereasca viitori adepti propunand noi vehicule pe doua si patru roti.Inovatie, imaginatie si inspiratie:...

Citeste mai mult